B2BSocial

B2BSocial

Villámposzt: a közösségi média története (infografika)

2012. október 24. - B2BSocial

World_Map.jpg

Ma érdekes posztra bukkantam a LinkedIn jóvoltából: egy infografikát közölnek a közösségi média fejlődéséről, egészen 1971-ig visszamenve az időben. Amint azt már megszokhattunk, amerikai szemüvegen keresztül - bár, ha belegondolunk, a közösségi médiát (mint ahogy jórészt magát az internetet is) az amerikaiaknak köszönhetjük, és a mai napig ők állnak a közösségi média fejlődése élén (a nyakukban lihegő indiai, kínai vagy éppen európai, ezen belül akár magyar követőkkel persze).

Hasonlóan érdekes, más-más grafikai megoldásokkal operáló közösségimédia-történelmi összefoglalók láthatók itt, itt, itt, no és itt

Érdekes lenne, ha ennek mintájára valaki megrajzolná a magyar(országi) social media-történelmet is - legalább a Facebookot is megelőző (I)WIW-től a Zuppaa-ig.

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bsocial.blog.hu/api/trackback/id/tr834868320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása