B2BSocial

B2BSocial

Villámposzt: a Facebook jövője (kutatás)

2012. szeptember 10. - B2BSocial

facebook-like-dislike button_1.jpg

Viszonylag friss kutatási adatok szerint a válaszadók 22%-a szerint a Facebook még legalább 20 évig húzza. (24% szerint kevesebb, mint öt évig.)

A részvénykibocsátás elég katasztrofálisan sikerült, ennek ellenére a válaszadók 82%-ának legalább ugyanolyan jó a véleménye a Facebookról, mint korábban.

Érdekes, hogy a válaszadók jelentős része kevesebbet tervezi használni a Facebookot, és az ő körükben is felülreprezentáltak a gazdagabbak - tehát lehetséges, hogy a Facebook amolyan proletár közösségi oldallá, egyfajta globális MyVIP-vé válhat?

Persze amerikaiak az adatok, de érdekes látni, hogy a felhasználók mennyire szélsőségesen látják a Facebook jövőjét. Részletes adatok itt érhetők el, regisztráció segítségével.

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bsocial.blog.hu/api/trackback/id/tr854767291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása