B2BSocial

B2BSocial

Ezmiez? (beköszöntő-szerűség)

2012. március 20. - B2BSocial

wtf.jpeg

Ez a blog, szándékaink szerint, a közösségi média és a business-to-business (B2B) szektor kapcsolatát járja majd körül, több-kevesebb rendszerességgel. Elsősorban nem a social media-gurukhoz szólunk – sokkal inkább azokhoz, akik cégtulajdonosként, marketingesként, kommunikátorként most kezdenek ismerkedni a közösségi médiával.

Először is megnézzük, mi is az a közösségi média. Utána körbejárjuk, hogy érdekes lehet-e a közösségi média egy magyar B2B közép- vagy kisvállalkozás számára is, majd bemutatunk egy talán meghökkentő példát, ami azt támasztja alá, hogy erre a kérdésre legtöbbször igen a válasz. Aztán leírjuk, hogyan érdemes hozzáfogni a közösségi médiában való megjelenéshez – és hogyan nem.

Hamarosan jelentkezünk az első bejegyzéssel, addig is kellemes tavaszt mindenkinek!


wordcloud_0_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bsocial.blog.hu/api/trackback/id/tr104328527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása